En baby ved brystet er ingen undskyldning for ikke at tage på ferie. For selvom det for nybagte forældre kan virke helt uoverskueligt at kaste sig over et projekt så omfattende som en rejse, så kan det faktisk være lige præcis det, I har brug for.

At få et barn er en kæmpe omvæltning og barnet kræver en masse tid og en masse energi. Selvom det er det bedste i verden at blive forældre, så kan det altså også være både trættende og tære på relationen mellem forældrene. Derfor skal man huske at holde liv i forholdet.

En rejse udgør et afbræk fra hverdagen

Der er mange måder, man kan huske på sig selv og sin partner på. En rejse eller en ferie er en af disse. Det behøver ikke at være en lang tur med mange planer. Men bare det at komme lidt væk fra hverdagen kan gøre underværker.

Ferieturen kan gå til de fleste destinationer. Et forslag kunne være Sri Lanka. Sri Lanka er et vidunderligt sted, og her er der masser af ting at lave for personer i alle aldre. I kan læse meget mere om mulighederne på Sri Lanka her: https://www.sri-lanka.dk/.

Gode ting at huske, når I pakker

Når rejsen først er bestilt og det praktiske er planlagt, så kommer den primære udfordring for småbørnsforældre: Nemlig at få pakket alle de ting og alt det udstyr, som en baby eller et lille barn skal bruge på sådan en tur.

Og det kan godt synes som rigtig meget. Men selvom et spædbarn bare kræver mere udstyr end ældre børn, så kan I godt gøre noget for at minimere bagagen. Der findes nemlig en del smart udstyr som kan tjene flere funktioner på én gang.

Medbring en barnevogn der er let at transportere

En barnevogn kan i næsten ikke undvære på turen. Men hvorfor ikke vælge en, som ikke fylder særligt meget og som er let at pakke og have med? Der findes mange forskellige typer af barnevogne, men I kan med fordel anskaffe en som både er sikker, let og kompakt.

Med en barnevogn kan I let transportere jeres barn med rundt omkring, når i gerne vil på sight seeing. I kan også bruge barnevognen til at pakke udstyr til turen, så på den måde kan den erstatte en rygsæk eller en dagstaske.

Brug en strækvikle

Den smarte strækvikle er et produkt, som alt for mange forældre slet ikke kender til. Og det er en kæmpe skam, for strækviklen kan aflaste jer i rigtig mange forskellige tilfælde. For eksempel når I går rundt og kigger på butikker, og gerne vil have hænderne fri.

En anden god ting ved strækviklen er, at den ikke fylder særlig meget. Den er lavet af blødt materiale, og derfor kan den nemt rulles sammen og proppes ned i kufferten. Her kan den erstatte bæreseler og klapvogne, i hvert fald på de kortere ferieture.