Når man snakker om selvstillid i soveværelset, er der tit tale om kvindernes selvtillid. Hvad mange glemmer er, at mænd også kan gå med nogle issues, som hæmmer dem i sengen. Her kan der være tale om mange ting, som kan påvirke selvtilliden. Men frygt ej. Her kommer 5 gode råd til at genfinde selvtilliden og give sig hen til intimiteten.

En af de hyppigste grunde til, at mænd tvivler på dem selv, er fordi de ønsker en større penis. Dette er der heldigvis råd for, for du er på ingen måde den eneste, der sidder med denne bekymring. Der er flere metoder, hvor man kan sætte ind, hvis man ønsker en større penis. Ligesom næsten alt andet nu om dage kan der ændres på størrelsen ved et kirurgisk indgreb. Hvis ikke man ønsker at lægge sig under kniven, er der også andre muligheder.

Få en større penis med en penisforlænger

Ved brug af en penisforlænger forlænges penis helt naturligt ved hjælp af en trækordning. Denne kan købes flere steder på nettet, og er helt uskadelig at påføre penis. En penisforlænger kræver udholdenhed og tålmodighed, men hvis man står distancen, er der garanteret resultater, som vil booste selvtilliden i soveværelset. En penisforlænger er en prisvenlig og diskret løsning, hvor du selv kun er involveret i processen.

En penisring forstærker nydelsen hos både mænd og kvinder

Hvis ikke du er interesseret i at forlænge penis, men for eksempel ønsker at holde orgasmen længere, kan en penisring være behjælpelig. Både mænd og kvinder oplever stor tilfredsstillelse ved en penisring, da den for kvindens vedkommende vil få penis til at føles større. For mændenes vedkommende vil den forstærke orgasmen, ved at holde på blodet længere tid, på grund af trykket fra penisringen. Du vil derfor mestre i sengen ved brug af en penisring, som i allerhøjeste grad vil styrke din selvtillid.

Få et bedre sexværd ved at fokusere på dit selvværd

Godt selvværd er ikke en selvfølge for alle. Selvværd kan være mange ting, men en af de væsentligste ting som påvirker selvværdet i sengen, er måden hvorpå man hviler, eller ikke hviler i sig selv. Det kan derfor være gavnligt for mange mænd, at inkorporer træning og en sund livsstil for at have mere energi i soveværelset. Ved at have en sund livsstil i hverdagen vil du opnå succes i soveværelset. Det er vigtigt at føle sig stærk og selvsikker, når man kan skal charmere sig ind på damerne.

Tal med en terapeut om din usikkerhed

Hvad end man er i fast forhold eller single, kan det være en god idé at italesætte problemet hos en professionel og erfaren fagperson. Du vil med garanti opleve, at du ikke er den eneste, der føler usikkerhed, når det kommer til sex. Det er nemlig helt naturligt, at man tvivler på sig selv i soveværelset. Ved at tale med en terapeut vil du få nogle gode brugbare redskaber og råd, som vil hjælpe dig godt på vej.