Når det gælder sex, føler mange, at de ved hvad der er værd at vide. Men der er en hel verden af muligheder, som de fleste ikke kender. Når det gælder sexlegetøj, tænker mange primært på vibratorer eller håndjern – eller måske reb, bind eller brystklemmer, hvis man er lidt mere vovet. Men der er mange andre produkter, og hvem ved, måske er der en obskur praksis, som er lige noget for dit forhold. Uanset set hvad, er det sundt at udforske mulighederne for at få et bedre sexliv. Det kan oplyse nye sider af jer selv, og få jeres forhold til at forblive frisk og spændende.

Frækt undertøj – også til mænd

Når man hører ’frækt undertøj’, er det næsten kun kvindeundertøj, som lingeri og g-streng, man har i tankerne. Men der er faktisk også frækt undertøj beregnet til mænd, og det er ikke nær så komisk og usexet, som man forestiller sig. Det vil måske tage noget tid, både for mænd og for kvinder, at vænne sig til tanken, men ikke desto mindre kan kvinder være lige så stærkt tiltrukket af stramtsiddende og afslørende tøj som mænd.

Der er selvfølgelig et bredt udvalg af denne type undertøj, ligesom der er for kvinder. Hvis man er ny, kan man nøjes med et par små, stramtsiddende boxershorts, kombineret med en nettet undertrøje, men hvis man er lidt vovet, kan man overveje en gennemsigtig g-streng, eller et par shorts med et strategisk placeret hul. Uanset hvad man vælger, vil det garanteret blive en spændende oplevelse, og man vil hurtigt vænne sig til, at det er frækt.

En slikkelap til sjovere oralsex

Er du en af de mennesker, der ikke er så vild med at give oralsex? Så er der heldigvis udstyr, der gør det sjovere for jer begge to. Med en slikkelap kan man give en kvinde oralsex, uden at smagen af hende bliver for påtrængende, hvilket nogle ikke bryder sig om. Mange slikkelapper har smag, så man i stedet for får smagen af æble eller jordbær. Udover det har slikkelappen den fordel, at den blokerer for spredning af kønssygdomme – ligeså effektivt så et kondom.

For den der modtager, er slikkelappen også et hit. Den er tynd nok til, at der ikke er noget synderligt tab af fornemmelse, og det bliver opvejet af den mangel på tilbageholdenhed, ens partner vil udvise. Slikkelapper fås i mange variationer, størrelser og materialer, så det handler bare om at kigge løsningerne igennem.

Penisringe til at få ham til at holde længere

Den tredje mulighed er at anskaffe sig en penisring. Sådan en anordning har flere funktioner. For det første kan den gøre erektionen større og hårdere, ved at skære af for blodafstrømningen – hvilket er helt ufarligt. Dette er godt nyt for jer begge. For det andet sørger penisringen for, at erektionen holder længere. Dermed sikrer i, at i kan hygge jer i soveværelset længere hver dag, og at i begge to når at blive færdige. Også penisringe kan fås i mange varianter og former.