Er du til fest og farver, skal det selvfølgelig afspejles i de gaver og den hilsen du giver, når du er inviteret til fødselsdag.

Fuld knald på farverne og kreativiteten, det er en klar force, som mange vil give en højre arm for at besidde, så er du en af de heldige, så er det bare med at udnytte det, når der skal gives gaver til dem du holder af.

Den helt rigtige fødselsdagshilsen

Når du skal have sat ord på det, der røre sig i dit hoved, kan det være svært, at få det formuleret på den rigtige måde.

Er du en kreativ sjæl, kan der være så mange ting, du gerne vil have ud, at de ikke kan skrives på et kort. Det er en gave, men det kan gøre, at du skal skrive med meget små bogstaver eller udelade noget. Eller du kan finde inspiration på nettet.

Som kreativ sjæl er vi vant til at søge inspiration til projekter og ideer på nettet. Men det er ikke så udbredt, når det kommer til hilsener og ord. Det er egentlig ærgerligt, for der er mennesker, der har ord som speciale, hvor andre kan hækle eller male, så hvorfor ikke udnytte det, når der skal sættes ord på fødselsdagskortet?

Tæpper på tapetet

Står der tæpper på ønskesedlen, kan du vælge mellem to ting:

  1. Er du kreativ, kan du hækle det selv, er der rig mulighed for at give den fuld gas med farver og vise, hvor godt du kender modtageren.

  1. Er du ikke udøvende kreativ, men alligevel fuld af farver, så kan du finde et tæppe, der allerede er lavet for dig. Eller bestille et, du ved passer lige præcis ind hos den, der skal modtage det.

Hæklede herligheder

At hækle er ikke bare en kreativ syssel af de helt gamle. Det er også topmoderne og sammenlignes af mange med meditation og yoga.

Det giver dig muligheden for at bruge dine hænder og din hjerne til at skabe lige præcis det, der passer ind hos den, der skal modtage det.

Bor din veninde i et monokromt hjem, kan du vælge at gennemføre stilen med et lækker tæppe i sort/hvid eller du kan tilføre liv og farve gennem et tæppe, i alle regnbuens farver. Der er uendelige muligheder for at skabe glæde hos dem du holder af, ved at give en gave du selv har lavet.

Er du lidt på bar bund eller ønsker du at begynde med hækling, er der masser af inspiration og smukke mønstre at finde på nettet. For eksempel her.

Smukke tæpper fra Hay

Skal du give en gave til en mode og stilbevidst veninde, der har helt styr på indretningen og de nyeste trends, kan du ikke gå forkert med et tæppe fra Hay.

Tæpperne ligger i den dyrere ende af prisskalaen, men på den anden side er de lækre og helt up to date, når det kommer til den nyeste mode indenfor tekstur, mønster og farvevalg.

Det er en hel sikker vinder, når det kommer til at vælge en gave til en, der har fingere på pulsen og hvis hjerte banker for godt, dansk håndværk.