Der er nogle få faktorer, som du skal tage hensyn til, når du skal vælge den rigtige neglelakfarve til dig. Tænk på din hudtone, din hårfarve og hvilke farver der generelt klæder dig bedst. Du kan også tænke på årstiden, og hvilke farver der typisk forbindes med den pågældende tid på året. F.eks. er pink og røde farver populære om foråret, mens mørke farver som sort og marineblå er mere almindelige om efteråret og vinteren. Hvis du stadig er usikker, kan du spørge en ven eller et familiemedlem om deres mening, eller gå til en salon og spørg de professionelle der. De burde kunne hjælpe dig med at finde den perfekte nuance af neglelak til dig.

10 grunde til at få en manicure

1. Dine negle vil se flotte ud: Dette er den mest indlysende grund til at få en manicure. Dine negle vil blive formet, poleret og poleret til perfektion.

2. Det er afslappende: Mange mennesker synes, at det er meget afslappende at få ordnet deres negle. Det er en god måde at tage en pause fra din travle hverdag og bare slappe af i et lille stykke tid.

3. Det kan hjælpe dine negle med at holde sig sunde: Manicure kan faktisk hjælpe med at holde dine negle sunde ved at fjerne døde hudceller omkring neglebunden og give en beskyttende barriere mod skadelige bakterier og svamp.

4. Det kan forebygge negleproblemer: Regelmæssig manicure kan også hjælpe med at forebygge almindelige negleproblemer som f.eks. hængende negle, skøre negle og indgroede negle.

5. Det kan få dine hænder til at se yngre ud: Hvis du ønsker at holde dine hænder unge og sunde, er regelmæssig manicure en god idé. Manicure kan hjælpe med at forbedre cirkulationen i dine hænder og også fjerne eventuelle alderspletter eller solskader.

6. Det kan afhjælpe stress: At få en manicure kan være en god måde at lindre stress på. Det afslappende miljø og behandlingens forkælende karakter kan være med til at få dig til at glemme dine bekymringer i et stykke tid.

7. Det er en god måde at knytte bånd med venner på: Mange kvinder nyder at få manicure med deres veninder, da det er en god måde at snakke sammen og få en snak, mens de bliver forkælet.

8. Det kan være en luksus: Nogle mennesker ser det som en luksus at få en manicure som en luksusforkælelse. Det kan være en god måde at forkæle sig selv på i ny og næ.

9. Du vil føle dig mere selvsikker: Når dine negle er flotte, vil du helt sikkert føle dig mere sikker på dig selv. Det kan øge dit humør og dit generelle velbefindende.

10. Det er en undskyldning for at passe på dig selv: I dagens travle verden er det vigtigt at tage lidt tid til dig selv i ny og næ. At få en manicure er en perfekt undskyldning for at gøre netop det!

Husk at finde årets Egtved strømper her. Du finder flere strømper her.