Overvejer du at købe Coca-Cola Aktier? Så kan du læse mere om virksomheden herunder.

The Coca Cola Company er børsnoteret på The New York Stock Exchange I USA, og Siden børsnoteringen er aktiens pris steget og steget. Den er ikke steget voldsomt, men har næsten altid haft en positiv stigning over alle årene, hvilket bevidner om at det er en aktie, som forstår at brande sig, og få salget ført ud i verden, og få nogle penge i kassen.

Måden de brander sig på, er via reklamer, både i tv men også til store sportsevent, hvor de samtidig også sælger en enorm mængde sodavand. Virksomheden er rigtig god til at holde styr på sin forretning, og sørge for at de minimerer tab. I 2022 havde de en omsætning på 11,06mia dollars, hvilket var 10% mere end året før. Dette er også et klart bevis på, at ledelsen ved præcis hvad de foretager sig, når det drejer sig om at styre så stor en virksomhed, som Coca Cola Company er.

Virksomheden udlodder også udbytte til deres aktionærer, hvilket vil sige at de giver penge tilbage, til folk som har købt Coca Colas aktier, det er en slags tak. De penge som de vælger at give til deres aktionærer, er penge som bliver taget fra deres overskud, og når en virksomhed udlodder udbytte, er det som regel også et godt tegn, da de så viser at de forstår at tjene penge.

De tjener selvfølgelig også penge på at folk køber deres aktier, det skal der ikke herske nogen tvivl om, ellers ville virksomheder ikke tilbyde at man kunne købe deres aktier. The Coca Cola Company er en meget stærkt virksomhed, både økonomisk men også når det kommer til branding, så hvis man vælger at investere i dem, så investerer man i en virksomhed som forstår at drive deres forretning, og forstår at tjene penge, men som historien også har vist, så kan aktier også falde i pris, og det samme kan ske Cola.

Så dette er ikke en anbefaling, men et godt bud på en god aktie, som samtidig også udlodder udbytte til deres aktionærer. Hvis du kunne tænke dig at komme i gang med investere, så kan du hoppe ind på aktierdk.dk, og læse mere om hvilke platforme der kan bruges til at investere på, og finde den platform som passer bedst til den investeringsprofil som du vælger, og igennem der komme i gang med at investere. Her kan nævnes danske platforme som Nordnet, eller saxo investor, men også udenlandske som Fx Etoro, hvor der er mulighed for at investere i kryptovaluta. Dog indberetter Etoro ikke til SKAT, så hvis man vil spare lidt på kurtagen ved køb og salg, så kunne Etoro være et oplagt bud.