Er det tid til opgradering af soveværelset? For så er du nemlig kommet til det helt rigtige sted. Senge kommer i alle former, i alle størrelser hvad end om det er elevationssenge, kontinentalseng 150×200 eller dobbeltsenge. Selvfølgelig er det et stort valg, du skal jo gerne stå med et valg hvor der ikke er gået på kompromis med komfort. Man må ikke gå på kompromis med søvn. Men det store spørgsmål er jo så, hvordan finder man de rigtige senge? Læs med her og hør vores råd om hvordan du finder den bedste seng.

Hvor og hvordan skal sengen bruges?

Som nævnt er der utallige former for senge. Først og fremmest skal det gøres klart hvor sengen skal stå og hvordan skal den bruges. Har du måske svært ved at komme op af sengen? Så er elevationsenge måske et oplagt valg. Med elevationsenge kan du komme op med et tryk på en knap. Måske er du typen der har fjernsyn i soveværelset? Jamen så er Elevationsenge lige noget for dig. Er du til max komfort så er kontinentalsenge måske noget for dig.

Hvad med det koste?

Budgettet har naturligvis også en stor rolle i din beslutningsproces. Måske er du på SU og skal bare have fat i nogle billige senge, eller også er kæresten flyttet ind og I skal ud at kigge på dobbelsenge? Uanset hvad så er budgettet altid en kritisk faktor i din beslutningsproces. Vælg derfor med omhu, din krop og din nattesøvn er vigtigere end budgettet.

Spørg din lokale sengeekspert

At finde den helt rigtige seng for dig og dit hjem kan det måske nogle gange være bedst bare at gå til en forhandler. Forhandleren ved alt om senge, og vil til hver en tid rådgive dig. Eksperter er dine venner.

Gør noget godt for miljøet

Hvis du er interesseret i at gøre naturen en tjeneste kan du også med fordel kigge på bruge senge. Brugte Senge er som oftest også de billige senge, hvad end om det er Elevationsenge, kontinentalsenge eller dobbelsenge. Genbrug er altid godt, bare husk at gøre topmadrassen ekstra ren.