Rigtigt mange af os har prøvet at stå i den situation, at man lige har sæbet sig ind og også har fået fordelt hårshampooen i håret, og så er der er ikke mere varmt vand. Den tid kan være forbi nu, læs med her og se hvordan.   

De flestes blod kan komme i kog, når man står i denne situation, og særligt kvinders, da mange har langt hår, som det tager tid at skylle shampooen ud af, og mange desuden bruger balsam, som også skal skylles ud. 

Altid varmt vand 

Med en gennemstrømsvandvarmer løber man aldrig tør for varmt vand. I en traditionel vandvarmer ledes vandet ind i en beholder, hvor det varmes op, og hvis man skal bruge meget vand, f.eks. til et bad, kan beholderen ikke nå at varme vandet op i den fart, som vandet bruges. Derfor kan man opleve at løbe tør for vand med en gammeldags vandvarmer, men med en gennemstrømsvandvarmer varmes vandet op på vej gennem rørene, og det er altså en helt anden og i sandhed revolutionerende teknik end med traditionelle vandvarmere, hvor det gjaldt om at være den første, der kom i bad, når hele familien skulle afsted til konfirmation eller fødselsdag. 

Ingen farlige bakterier 

Ud over den helt store fordel med aldrig at løbe tør for vand, er der også en anden, og nok så vigtig fordel ved denne type af vandvarmere, nemlig at man her undgår risikoen for at blive smittet med Legionellabakterier. Disse bakterier kan leve i en traditionel vandvarmer, hvor vandet i perioder står stille, men med en gennemstrømsvandvarmer er man altså ude over dette problem. Er man syg eller har man et svagt immunforsvar, kan det være farligt at blive smittet med denne bakterie, så også derfor er det en god grund til at få udskiftet sin gamle vandvarmer.