Få ting i livet er lige så smuk og speciel en oplevelse, som det at blive nybagt mor.

Efter at have ventet i 9 måneder, får man endelig mulighed for at holde sit barn mod brystet, og se dem åbne øjnene for første gang. Intet kan sammenlignes.

Men inden dette kan ske, kommer først venteperioden. Med nerverne siddende uden på tøjet, bliver babyens ting anskaffet fra butikker, E-shops og venner, alt imens de kommende børneværelser sættes i stand, til den fineste magasinstandard.

At få en baby er dog ikke billigt, og man må hurtigt sande at med priserne på markedet, og alt det udstyr der behøves, må der spares lidt visse steder, hvis økonomien stadig skal kunne hænge sammen.

Men hvor er det okay at spare, og hvor er det vigtigt ikke at gå på kompromis med prisen?

Babysengetøj

Babyer sover meget, og grundet dette vil din kommende baby tilbringe en stor del af sin tid i sin vugge, eller i babyvogn, indhyllet i sit sengetøj. Der er få ting i hjemmet, der vil komme i kontakt med babyens hud lige så ofte, og i lige så lange intervaller som barnets sengetøj.

Netop derfor er højkvalitets baby sengetøj en vigtig del af din babys komfort. Barnets dyne og pude bør være udarbejdet i materialer, der er fri for skadelige stoffer: Søg derfor gerne efter babysengetøj af bomuld, da disse tillader huden at ånde frit, og gå målrettet efter økologi-mærker, så du er sikret at ingen bestanddele af stoffet er sprøjtet med pesticider.

Babysenge og vugger

For mange er babysengen ikke den vigtigste del af et babyværelse, men bitter erfaring lære ofte mange nybagte forældre hvor vigtigt det er anskaffe en seng, der er blevet testet og designet med fokus på at sikre barnets sikkerhed. En god babyseng er stabil, udarbejdet i materialer der ikke skader barnet, og malet med børnesikre materialer.

En babyseng bør være et komfortabelt fort, hvor dit barn ikke kan gøre skade på sig selv ved et uheld, eller sidde i klemme.

Je Porte Mon Bébe – slynger til babytransport

Je porte mon bebe er enkle men praktiske bæreseler, der tillader dig at bærer dit barn tæt på kroppen. Selen gør det muligt at have frie hænder til andre arbejdsopgaver derhjemme, samtidigt med at barnet er i sikkerhed, og føler optimal kropskontakt. Hvad der gør denne form for bæresele særligt vigtig, og derved et område hvor der ikke bør spares, er at disse højkvalitets seler er med til at aflaster skuldre, arme og ryg når du bærer barnet – hvilket leder videre til det fjerde område på denne liste, hvor der ikke bør spares.

Dig selv

At være nybagt forælder er hårdt, og selvom de hårde nætter opvejes af alle de uforglemmelige øjeblikke, kan det være barskt. Sørg derfor for også at bruge tid og ressourcer på dig selv, og din egen komfort.

Ingen ressource er lige så vigtig for dit barn som dig, og det er en ressource du bør værne om og beskytte.