Hvis man som kvinde godt kunne tænke sig at gøre det sidste for at fuldende sin personlige stil, og se ordentlig og præsentabel ud, så kræver det faktisk slet ikke så meget. Med de få stiltips nedenfor, kan du gå fra at være en pige til en stilet kvinde på ganske kort tid.

Tænk over farver og materialer

Når du tilrettelægger et outfit, så er det vigtigt, at det passer sammen i længde, pasform og ikke mindst farve. Det er dog svært at tilrettelægge det perfekte outfit, hvis ikke man har været god ved sig selv, mens man stod nede i tøjbutikken. Derfor er det vigtigt, at du ikke bare lader dig overtale af det ene søde stykke tøj efter det andet, men at du aktivt vælger en plan for, hvad din garderobe egentlig mangler.

Mange af de basale og solide farver går for eksempel aldrig nogensinde af mode, og derfor kan det være oplagt at have en betragtelig mængde tøj i disse farver. Det kan nemlig indgå i rigtig mange forskellige outfits og kan være med til at fremhæve andre mere specielle tøjstykker. Hvis du har lyst til at udfordre verden med farver, så forsøg at finde ud af, hvilke farver du ser bedst ud i.

Meget af det samme gør sig gældende, når det kommer til tøjets materialer. Undgå gerne billige plastikmaterialer såsom polyester, og led i stedet efter tøj i rent bomuld, uld, hør eller andet. Det holder langt længere og ser også meget bedre ud. Alt dette bør du have i baghovedet, når du køber tøj i din lokale tøjbutik eller online på sider såsom pashion.dk.

Less is more

Der er uden tvivl en sandhed i den gamle engelske vending ”less is more”. Selvom det kan være fristende bare at smide alt sit lækre tøj og alle sine fine accessories på, så er det ikke sikkert, at resultatet faktisk er et pænt outfit. I stedet bør du fokusere på at fremhæve og gøre størst muligt brug af de elementer du har.

Så kommer dit outfit nemlig til at se langt mindre rodet ud, og i sidste ende bliver det faktisk også mere sammenhængende.

Gå i tøj, der passer

Der er ikke noget, der ser mere sløset ud, end tøj der ikke passer. Mange har dog en tendens til ikke at ville smide gammelt tøj ud, selvom de realistisk set aldrig nogensinde kommer i det igen. Det kan være fordi man har tabt sig, men ikke nænner at smide sit gamle tøj ud eller på genbrugen. Omvendt kan det også være fordi man har taget på, men ikke vil se i øjnene at tøjet ikke længere passer som det burde.

Både løsthængende og for stramt tøj kan dog ødelægge et outfit, og det er derfor vigtigt, at tøjet i skabet passer, ligesom det er vigtigt, at tøjet passer perfekt, når du køber det.

Med disse tre stiltips er det nemt at sammensætte et dagligt outfit, og hvis du skriver dem bag øret, vil du altid se præsentabel og godt ud.